Jar sa nám pomaličky prebúdza k životu a s ňou, aj naša pleť a telo. Preto je najvhodnejší čas povzbudiť náš oslabený  organizmus a pleť po zime.

So zmenou ročného obdobia a zvyšujúcimi sa stupňami na teplomery, mnohé z nás začíname  premýšľať o upravovaní svojich domácností, garáži a záhradiek a na upratovanie svojho vnútra zabúdame.  Čo by ste teda povedali, keby sme si urobili jarný detox na našej pleti po tých náročných zimných mesiacoch?

Zima,  mi určite dáš za pravdu, nechala našu pleť suchú, matnú, ovisnutú a dehydrovanú. Tým, že sa každá z nás pohybuje v rôznom prostredí, kde sa kúry tak sa naša pleť stáva dehydrovanejšou a náchylnejšou na tvorbu vyrážok, pigmentových škvŕn, popraskaných žiliek,  a pod.  Teraz, keď sa nám vracia slniečko, by sme si mali urobiť detox pleti, krásne ju dohydratovať, doživiť a ochrániť ju voči prvým ostrým, jarným lúčom. Pretože po Jari nám prichádza leto, kde bude naša pleť vystavená väčším teplotám, ale aj slnečnému žiareniu.

Jarná  detoxikácia, je spojená s tým, že ti krásne pomôže odstrániť nahromadené toxíny, škodliviny, a odumreté kožné bunky z pleti a dopomôže ku obnove jej prirodzeného vzhľadu a žiarivosti.

Prichádza ďalšia časť z ročných období leto, potom nasleduje  jeseň a zima,  a s nimi nám príde ďalšia rozdielna výzva v starostlivosti o pleť . Čo sa týka leta treba vyčistenú pleť pripraviť  ju na silnejšie slnečné lúče, suchší vzduch, ba dokonca aj slanú vodu. Čo by si povedala na to, že nemusíš chodiť do špecializovaných salónov x krát za mesiac, ale dokázala by si sa so svoju pleť poradiť aj sama  v pohodlí svojho domova? Chceš vedieť ako na to?  Rezervuj si svoj termín, kde ti či už online alebo face to face ukážem aké je to jednoduché postarať sa o svoju pleť doma ráno a večer, v každom ročnom období,  plus pokiaľ by si chcela niečo nadštandardné  stačí zavolať a prídeš ku mne na ďalšie zaujímavé procedúry.

MINIKURZ STAROSTLIVOSTI O PLEŤ

Záleží ti na tvojom vzhľade? Máš už po krk tých zlupovacích masiek, rôznych krémov 2-3 v jednom, kde pri používaní nevidíš žiadny  požadovaný výsledok?

Čo by si povedala na  5 dňovú mini výzvu v kurze,  starostlivosti o pleť, kde ťa  naučím  pár skvelých rád a trikov  ako si zabezpečiť krásnu sviežu pleť za každého počasia ?

Na čo sa môžeš tešiť :

  • Vysvetlenie toho čo tvoja pleť potrebuje ráno a čo večer a prečo
  • Ako ju vhodne hydratuješ
  • Doplníš jej potrebné živiny a výživu
  • Zároveň sa naučíš o ňu starať aj v rôznych ročných obdobiach
  • Dokážeš si urobiť vlastný detox pleti, ktorý jej pomôže a tak sa vieš zbaviť rôznych komplikácií s pleťou ako sú : rôzne hnisavé vyrážky, pigmentové škvrny, jazvy, popraskané cievky a pod.
  • Zároveň ju budeš vedieť ochrániť pred všetkých čo na ňu vonku číha
  • A krásne si ju vypneš prirodzenou cestou
  • Zažiješ tam veľa zábavy ale zároveň si prevezmeš veľa nových návykov, ktoré sú potrebné pre tvoj krásny vzhľad a dosiahnutý cieľ s pleťou J

Tak neváhaj a rezervuj si svoje miesto v kurze :-) Teším sa na teba !!!