Je starobylá, prírodná procedúra pre nechty. Spočíva v zapracovaní špeciálnej pasty a prášku priamo do nechtu, čím ho vyživí a posilní.

Japonská manikúra zahŕňa jemný a prirodzený prístup, pri ktorom sa používajú len prírodné zložky. Dôraz sa kladie na zlepšenie zdravia nechtov prostredníctvom výživy a posilnenia nechtového lôžka. Nevyužíva gél ani akryl a namiesto toho kladie dôraz na starostlivosť o kožičku, tvarovanie dĺžky nechtov a leštenie nechtov, kým nie sú hladké a lesklé. Výsledkom je prirodzený lesk a zdravý vzhľad bez použitia chemických látok.

Ak si kladiete otázku, či je japonská manikúra vhodná napríklad pre poškodené nechty, máme pre vás výbornú správu. Tento špecifický typ manikúry sa veľmi odporúča práve na krehké, poškodené nechty so sklonom k lámavosti a štiepeniu. Pomáha im totiž obnoviť ich prirodzený, zdravo vyzerajúci ružový odtieň a navracia im ich prirodzený lesk. Je to vďaka zložkám obsiahnutým v prírodnej paste aplikovanej počas ošetrenia. Tá obsahuje vitamíny A, E, keratín, včelí vosk a kremík z Japonského mora. Priaznivé účinky tohto ošetrenia sú tak viditeľné prakticky okamžite po aplikácii. Vzhľadom na zloženie je japonská manikúra P.Shine vhodná aj pre alergikov a báť sa jej nemusia ani muži, ktorí si čoraz viac dajú záležať na vzhľade svojich nechtov.

Pri japonskej manikúre budú teda vaše nechty nielen pekne upravené, ale dostanú zmes výživných látok, potrebných pre zdravý rast a regeneráciu nechtov.

Výhody japonskej manikúry 

Účinky a výhody japonskej manikúry zahŕňajú:

  • zdravšie a silnejšie nechty;
  • lepší rast a hydratáciu nechtov;
  • lepší lesk;
  • zníženie štiepenia;
  • väčšiu pružnosť, odolnosť a celkovo krajší vzhľad.
  • dĺžka trvania procedúry ( 60 minút )
  • možnosť zakúpenia permanentky alebo darčekovej poukážky

 

Tak neváhaj a rezervuj si svoje miesto.

Teším sa na teba  :-)